eerste reünie Red Star Line Museum

Deze uitnodiging van het Red Star Line museum kreeg ik enkele weken geleden. Ik kijk er echt naar uit. Ik hoop er andere Red Star Line families te ontmoeten die informatie hebben over volksverhuizers die hebben aangesloten bij het Amerikaans Leger tijdens WOI.

Ontving jij ook een uitnodiging? Stuur mij een mailtje, redstarlinezoeker@gmail.com….., en dan kunnen we elkaar misschien spreken in het museum.

red star line uitnodiging 2016

Geachte mevrouw,

U deelde uw verhaal met het Red Star Line Museum. Wij koesteren de verhalen van uw familie. Als dank nodigen wij u uit op de eerste Red Star Line Reünie op zondag 24 januari 2016 van 14 tot 16.30 uur. .

Tijdens een feestelijke namiddag vol verhalen en muziek maakt u kennis met andere Red Star Line families en het museumteam. We trakteren u op een stuk taart en een verrassing. Daarnaast kunt u ook doorlopend het museum en de tentoonstelling ‘Ik, zigeuner. De reizen van Jan Yoors’ bezoeken.

Geef een reactie